Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 11 september 2013

Ja Då Tänkte Jag Göra Ett Försök Då.....

Av Heratorpets Vinja - 11 september 2013 23:15

Här har det hänt en hel del sen sist men det blir bara lite kort vad som hänt.


Börjar med i lördags morse då dom ringde från Eskilstuna BK och sa dom fåt ett sent återbud och frågade om jag ville tävla....Självklart ville vi det   . Var bara upp och sticka iväg direkt till Jäder där spåren skulle gå.


Hade som tur var packat allt på kvällen innan då jag hade sagt åt dom att kommer det ett återbud är det bara att ringa.


Vi fick spår nr 2, upptaget gick kanon och vi tuffade iväg   . Hon var jätte duktig min fina tjej och spårade fint   . Men tyvärr så missade vi 3 pinnar så det var redan där 63 poäng som vi tappat   . Många hade säkert brytit här eftersom med så många pinnar borta finns det ingen chans få nått Cert. Men eftersom det var nästan exakt 2 år sen sist som vi tävlade så tänkte jag inte missa chansen få en bedömning av dom övriga momenten.


När vi kom tillbaka efter spåret så var det lydnad. Lydnaden gick väl både bra och dåligt. Förutom dom saker jag redan vet hon gör "dåligt" så blev det en miss på tunga apporten. Hon fick den så snett så hon stannande ca en meter i från mig så jag fick säga "Fot" för att få in henne. Sen på hoppet så slog hon i på väg ut men in gick det bra   . Vi fick ett snitt på 246,25 på lydnaden.


När lydnaden var avklarad så blev det platsliggning som gick hur bra som helst   . Sen blev det lunch och efter det uppletande. Uppletande var ute på en stubb åker och Vinja var minst sagt förvirrad   för tyvärr har vi inte tränat på stubbåker. Vi hittade till slut 3 föremål men eftersom jag fått tjata en hel del så fick vi 7-7,5 på det.


Så slut summan blev 516,75 och godkänt vilket är väl rätt bra med tanke på att vi missade 3 pinnar o det var så länge sen vi tävlade. Men just nu jagar vi ju Certen så då känns det ju tyvärr inte så bra.


Får väl även erkänna att vi inte tränat så jätte mycke sista tiden   . Tappade lite sugen när man kom som 11:e reserv i Eskilstuna, bortlottad i Örebro och 35:e reserv i Södertälje. Nu håller jag tummarna vi kommer med i Nyköping den 29:e för det är sista tävlingen vi anmält till i år.


Tyvärr finna det inga bilder.


.


I måndags så var jag till doktorn med min höger arm som har krånglat några veckor. Hon gillade inte att jag åt Citodon för att kunna jobba   så hon sjukskrev mig 2 veckor. Känns ju jätte konstigt eftersom jag inte känner mig sjuk. Har bara svårt att lyfta armen högt och ta i. Men det är ju inte fel på övriga kroppen så jag får väl passa på gå långa promenader och träna med tjejerna.


Igår så var jag på Mälarsjukhuset och röntgade min arm. Efter det så följde dottern med på promenad i Vilsta. Den blev nästa 6 km och från den så har jag lite bilder.


.


 

Bozza i farten som vanligt.


 

Vinja har vatten paus.


 

Mina söta flickor.


 

Söta Bozza.


 

Vinja, Sandra och Bozza på väg uppför den sega backen   .


 

Mina fina tjejer   .


 

Lite posering.


Mina sötnosar.


   

Min fina Vinja   .


 

Mitt lilla busfrö Bozza   .


 


 

Full rulle på tjejerna.


.


Förmiddagen började hos sjukgymnasten. När vi ändå var vid jobbet och på den stora asfalts parkeringen så fick Bozza ett asfalts spår. Spåret blev ca 150 m långt med 3 vinklar. Det var verkligen inte lätt för det hade både gått en massa människor där och gick även medans hon spårade.


Tyckte hon skötte sig riktigt bra och jobbade fint   . Visst slog hon en del så man fick hålla emot men det var ändå bara 6:e gången hon spårade asfalt min lilla snutta.


Efter det åkte vi hem och slappade lite för att senare på em åka till bruks och träna lite med Vicky och Texas.


Med Vinja blev det fritt följ med fokus på lite snabbare sättande och hålla positionen när vi gör halt och vändningar. Blev lite kryp med svängar, hopp och bägge apporteringarna. Tycker träningen gick rätt skapligt   .


Med Bozza blev det lite fritt följ, läggande, hopp och hålla apporten. Gick helt okej med tanke på att hon även var tvungen kolla vad Texas och hans matte gjorde   .


Här kommer lite bilder från våran em på bruks.


.


Texas med sin boll.


 

Texas har dragkamp med matte.


   

Men hallå.....Säg att ja får ta den då....


Tjoohoo, jag fick den.


 


 

Bozza tränar hopp.


 


    

Vinja tränar hopp.


   

Tjejerna sitter och väntar.


   


 

Bozza och Vinja i ett tandem hopp.


 

Mina duktiga flickor.


.


Efter träningen så blev det lite bus. Här kommer det lite bilder när mor och dotter leker.


.

 


 


 


 


 


Så kul att busa lite.


I morgon fm så ska vi träffas igen för lite träning och då har vi lite längre tid på oss än idag då Vicky skulle på möte.


Så med lite tur kanske det kommer lite kort i morgon också om jag orkar   .


Ha det så bra ni alla där ut.


 

  


 

 
 
Kicki

Kicki

12 september 2013 12:49

...hoppas du kommer med i Nyköping, trist när man vill ut och tävla och kommer på reservplatser...fina foton på duktiga tjejjer...ha en bra dag och ses snart! kramiz

http://www.gammtackan.blogg.se

 
Malin

Malin

12 september 2013 15:59

Va kul att få vara med :) och härligt att ni inte gav upp pågrundutav missen av pinnar,tappert att fortsätta :)
Jätte fina bilder, som alltid!
Hoppas din arm är okey?!
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
|| mannen som kan prata om hundar ||

|| mannen som kan prata om hundar ||

12 september 2013 17:02

Hoppas verkligen att du blir bättre i armen!!

http://www.henrikolsson.eu

 
Anna med flock

Anna med flock

13 september 2013 10:56

Usch vad otäckt med din arm, låter inget vidare! Det är ingen nerv du fått i kläm? Har du full känsel i armen?

Får säga Grattis ändå till tävlingsresultatet, inte illa att få så fina poäng med tanke på tre missade pinnar... Hoppas ni kommer med i Nyköping nu då håller tummarna!

http://timsevimse.wordpress.com

 
Ingen bild

Vicky

14 september 2013 14:17

Hoppas att armen snart är bättre. Tack för en trevlig träningskväll:). Så fina bilder på min fina Texas<3.Även på dina fina tjejer<3!! Lycka till i Nyköping ska göra allt jag kan med att hålla tummen så att ni får ert cert:)!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards