Heratorpets Vinja

Alla inlägg den 13 augusti 2011

Av Heratorpets Vinja - 13 augusti 2011 23:45

Idag så har jag och Ingrid varit i Nora och tittat på Linda och Clicker som tävlade appell spår.


Kan börja med att säga att det var verkligen inte lätt att hitta dit Thinking, riktigt usel vägbeskrivning dom hade  Thumbs Down. Vilket gjorde att vi körde fel, men hade sån tur att precis hinna fram när dom skulle åka iväg på spåren.



.

  

Lite väntan innan spåret ska läggas.


  

Linda har just lagt ut sitt spår.


  

Vinja ute och kollar läget i Nora skogen.


.

Sen var det dags för Linda och Clicker att ta sitt spår. Clicker var duktig i spåret men missade tyvärr en pinne.

  

Hade tur att få vägvisning tillbaka till klubbstugan för vi hade åkte en hel del kringelkrokar ut till spåren. Blev sen lite väntan, Linda hade start nr 3 och det var 10 tävlande. Vid 12 taget så var det dags för platsliggningen, riktigt nervpirrande var det för en av hundarna gick upp. Som tur tassade den bara tillbaka till sin husse. Värre var det i andra gruppen då det blev slagsmål mellan 2 hundar.


Efter platsen var det dags för budföringen, Clicker brukar visst vara duktig på det men idag så gick det tyvärr inte No. Det var nog bara en eller två av alla som gick budföringen. Tycker dom gjorde lite konstigt då tävlingsledaren kom ner och sen gick på sidan upp mot domarna. Dom flesta hundarna hade ju då fokus på henne istället. Sen var inte mottagaren så speciellt bra heller Sadly I Can't.


Blev inga kort från själva lydnaden för att jag filmade. Sen var dom även rätt långt bort så det hade nog inte blivit så bra bilder heller. Men lite andra bilder som jag tog kommer här.


.

  

Kompisarna Irma & Clicker.


  

Clicker och Linda.


  

Uppvärmning.


  

Hejarklacken Irma, Mia och Ingrid.


  

Platsliggning.


  

Fina Clicker.


  

Nora Bk.


.

Linda och Clicker gjorde en fin, fin lydnad   . Men tyvärr så missade dom läggande under gång och hoppet så poängen räckte tyvärr inte till uppflyttningSad, men godkända blev domWell Done . Kommer garanterat räcka hela vägen nästa gång dom tävlar.


.

Ingrid passade på att träna lite inför SM:et, bra att träna på en ny plan. Hon är verkligen taggad lilla Allt-I och jag är helt säker dom kom göra en kanon tävling.


Vi passade även på att valla av en uppletande ruta till bägge tjejerna. Vi körde synretningar på bägge och dom var jätte duktiga bägge två   . Vinja hade lite svårt att hitta sitt sista föremål men gav inte upp utan hittade det till slut   .


.

  

Allt-I sitter och kollar när matte lägger ut föremålen.


  

Allt-I med ett av alla förmålen som hon hittade.


.

Sen bar det av hemåt, när jag kom hem så la jag mig och vila en stund   . Var både trött och hade fått en redig bankande huvudvärk   , så det var skönt att vila en stund.


På kvällen så blev det en liten kortis ut mot udden och runt Torsharg med Angie och Zäpo. Blev bara ca 3 km men efter gårdagens långa sväng och att man kände sig lite seg så räckte det för idag.


.

  

Här var det riktigt spännande nyheter.


  

Två sötnosar.


  

En bus bild lyckades jag få.


.

I morgon så ska jag och Vinja träffa Janne för lite spårträning i Kjula skogen. Ska bli kul för förutom i torsdags i Finspång så var det länge sen vi spårade. Får se om jag lyckas att få några bilder.


Nu är det dags att gå och sova så man är lite piggare i morgon än man varit idag.


Sköt om er och Natti, Natti.










Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards