Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 19 september 2013

Jaha, Om Man Skulle Försöka Få Till En Liten Blogg Då

Av Heratorpets Vinja - 19 september 2013 21:56

Ja då ska jag försöka sammafatta några dagar igen då.


I söndags em så åkte vi till Strängnäs Bk och tränade och även träffade bloggkompisen Kicki Björnemalm som var där på rottisläger. Var jätte kul att få träffas på riktigt   . Tyvärr så han jag inte ta några kort.


Vinja körde jag igenom nästan hela eliten och med Bozza blev det lite fritt följ, inkallning och hopp. Gick bra för bägge tjejerna   .


I måndags så blev det en promenad på nästan 4 km och lite uppletande på klubben. Bägge fick 4 föremål var och jobbade riktigt bra och hittade alla   .


I tisdags så var vi i Örebro över dagen och tränade sök med Vinja o sen fick bägge tjejerna var sitt uppletande. För Vinjas del blev det även där ett lydnads pass med nästan hela elit lydnaden.


Tyvärr inga bilder då vi var så upptagna med att träna   .


Igår onsdag så hjälpte Janne oss med varsitt spår till tjejerna. Bozza fick ett ca 300 m spår med 4+slut, missade tyvärr en pinne   . Men skötte sig för övrigt jätte bra.


Vinja fick ett riktigt långt spår med en väldans massa apporter. Spåret var ca 1700 m långt med 10+slut. Hon skötte sig super bra mattes lilla pärla och hittade alla pinnar   . 


Idag så blev det bara en liten kort promenad på ca 4 km.


.


Några bilder blir det, några från i kväll men tyvärr så är dom rätt dåliga för det var lite halv mörkt ute   . Sen några jag laddat upp från mobilen, tyvärr så är en inte rätt vänd och jag lyckades tyvärr inte vända den.


.


 

Tjejerna ligger och väntar på sina spår.



 

Tryggt att ha morsan att vila sig på.


 

Dom har fått super snygga halsband och tjänstetäcken. Tyvärr är bilden åt fel håll.....


 

Bozza kollar in lite bryggor.


 

Man ska upp på allt.


   


Självklart så måste det poseras lite.


 

Tjejerna i sina nya fina halsband.


 

Kan vi få springa snart.....


 


 

Lite bus vid Torsharg.


.


Ja mera än så blir det inte denna gången. Är ledsen det blev så dåliga bilder men tyvärr så blir det så ibland.


Natti, natti   

 

 
 
Kicki

Kicki

20 september 2013 09:02

...ja de var trevligt att träffa dig och tjejjerna, du får gärna ta fotona från fb som jag la upp på dig och tjejjerna...inte många men några blev de...kommer inte in på din blogg via min utan fick se den på fb...ha en bra fredag, imorn ska vi äta surströmming....mmmm så gott!! =)

http://www.gammtackan.blogg.se

 
Malin

Malin

22 september 2013 09:49

Super fina bilder!
Halsbanden är super fina, vart kan man köpa / beställa sånna?
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards