Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 29 november 2011

På Promenad Med Ingrid & Enduros Cash

Av Heratorpets Vinja - 29 november 2011 22:15

Idag så var det åter mulet igen   , men det blåste inte fullt så mycke som igår och vi klarade oss i alla fall från regnet   .


Dagens promenad blev hemma hos Ingrid tillsammans med Enduros Cash som Ingrid nyss fått tillbaka. Riktigt trevlig gosse, väldans trevlig och lyhörd   . Blev en sväng utmed gärdena som går där ute och även en grusväg. Var en trevlig sväng, bara lite synd det blåste då vi gick på gärdena nästan hela tiden.


Vi var ute i nästan 2 timmar och fick ihop nästan 9 km på dagens promenad   .


Tog lite bilder på promenaden, tyvärr så var det ju rätt mulet ute så bilderna blev inte så kul   , sen blev tyvärr busbilderna också lite suddiga. Men eftersom jag inte lyckades få så mycke bilder så får jag ta med dom i alla fall.


.

   

På väg hem till Ingrid.


 

Första mötet mellan Vinja och Cash.


     

Lite fart fick han på tanten så dom busade lite.


 

Enduros Cash.


 

Genom denna långa allé gick vi.


  

Heratorpets Vinja & Enduros Cash.


.

Blev tyvärr inte mera bilder än så idag. Får försöka få lite bättre bilder på Cash när det är bättre väder.


Cash var som sagt en väldigt trevlig gosse och lyssnade direkt när Ingrid ropade på honom. Vinja tyckte som sagt också han var en trevlig kille, inte nått stress eller betedde sig illa. Utan en väldigt harmonisk kille, märker direkt på Vinja om den andra hunden är stressad för det gillar hon inte   .


Så om ni är intresserad av en bra och trevlig tävlingshund så tveka inte ta kontakt med Ingrid på Kennel Enduros så får ni bättre information om hur Cash är. Hoppas att det funkade med länken, är inte så van att fixa sånt. Annars får ni kolla i min länklista.


I morgon så är jag ledig över dagen men ska ut och jobba natt sen, så jag hoppas att vi får bra väder   . Ska på cellprovtagning på fm, verkligen inte trevligt   . Men det är ju rätt bra att man får gå och kolla sig lite då och då.


Roligare än så här blev inte våran dag idag. Hoppas att ni haft en bra dag.


Ha det så bra så hörs vi i morgon igen   .

         

 
 
Quila oo Ronja

Quila oo Ronja

29 november 2011 23:39

Man får vara nöjd och glad med det lilla! En dags sol? Så tog det roliga slut. En härlig promenad, med härliga hundar, är ju inte fy skam det heller :-)
Precis! Hundar som är harmoniska, gillar vi ;-)
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

30 november 2011 00:11

Tack, snälla du :-) Blev så himla glad, och överraskad, att jag bara var tvungen att tala om det, hihi. Nu gäller det bara att hitta massor av information om hur ett öppet spår går till. Och sedan, träna, träna, och träna ;-)
Kram igen

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Ingen bild

Jenny N

30 november 2011 06:12

Han är fin Cash :) Ja Vinja också förstås ;)

Vi är liiiite glada ändå att barmarken är tillbaka här, så att vi hinner spåra lite mer med Chilla först. Så det gör inget att det blåser och är grått tycker vi ;) Fast innan jul får det gärna komma ett ordentligt lager snö och sedan SOOOOL!
Ha en härlig förmiddag idag (runtomkring provtagningen) :)

 
Monica

Monica

30 november 2011 06:36

Haha söta var dom när dom raggade upp sej, snygg kille hoppas han får ett bra hem.
Nej dom är inte trevliga provtagningarna och sen ska man gå och vara nervös en vecka;-(
Ha en skön ledig dag/KRAM

http://ingemix.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

helena hagström

30 november 2011 06:57

tassar förbi o läser lite , hoppas allt är bra kram

 
sofie

sofie

30 november 2011 07:32

Ja vilket skitväder det är nu igen. Varför fick inte snön ligga kvar eller solen vara framme. Men härligt att ni fick till en sådan lång promenad. Det där trevliga som du ska göra måste erkänna att jag missade det sist ;) men jag lär väl beställa en ny tid :( Himla mysigt är det ju inte

http://maysan-astrid.blogspot.com

 
Malin

Malin

30 november 2011 14:55

Jodu det är inget mysigt väder vi har nu om dagarna :( inte ens en liten solglimt har vi fått idag,inte igår heller :(( .. Fina bilder på voffsingarna! :)
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

 
Hillman

Hillman

1 december 2011 12:44

Matten gillar Cash, tycker att det var en stilig schäfer, men jag gillar Vinja mest förstås, hihi.

Taxpussar.

http://taxar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards