Heratorpets Vinja

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2010

Utställning, Lite Lydnad & En Härlig Promenad

Av Heratorpets Vinja - 28 augusti 2010 23:56

Idag så har Angie & jag varit på SHK en stund på fm, dom hade utställning där. Det var även en Drive in för valpar och Angie anmälde Zäpo dit.

 

Dom var jätte duktigaThumbs Up , var ett gäng valpar där av olika raser. Zäpo skötte sig så bra man kan göra om man är en valp på 5,5 månader. Domaren gillade i alla fall honom för han blev bäst av valpar 4-6 månader  Woohoo!.

 

 

Försökte få lite kort men var inte så lätt med en sån massa folk där. Men lite kommer här. Eftersom jag inte har en aning om vilka vissa på korten är så blir det ett gäng miniatyrer på dom. Tror dom är klick bara för att få större.

 

Börjar med lite bus kort på Zäpo & Vinja innan vi åkte iväg.

 

  

Kul att busa.

 

  

Vinja har brottat ner Zäpo.

 

  

Även Zäpo brottar ner morsan.

 

  

Angie & Zäpo väntar att få komma in i ringen.

 

  

Man blir ju trött av att vänta.

 

  

Domaren kollar på Zäpo.

 

  

Sen skulle det springas.

 

  

Och så försökas att ställas upp.

 

  

Och sen springa lite till....

 

  

En glad Angie & Zäpo med alla fina rosetter och sitt diplom.

 

 

 

Här kommer några andra blandade kort från utställningen.

 


              


Det finns en massa mera kort men det får räcka med dom här från utställningen.

 

 

På kvällen gick Vinja och jag en långpromenad Walking The Dog Female. Blev ut mot udden mot Torsharg, bort mot Viggeby. förbi Gärtre och över Glömsta gård, sen mot Gökstens skolan och hem. Svängen blev nästan 9 km och tog ca 2 timmar. Var verkligen jätte skönt ute. Vinja fick även springa några intervaller vid Viggeby gärdet.

 

Det blev även ett stopp på Torsharg för lite träning. Blev lite fritt följ med vändningar och steg förflyttningar. Gick helt okej förutom att damen tränger   . Men annars är jag nöjd.


Lite kryp blev det också eftersom lilla fröken börjat fuska där. Idag såg det bra större delen   men det finns en massa att jobba på.

Blev även träning på inkallningen på framåtsändandet men gjorde inget fs utan ställde bara upp henne och skicka mot bollen   för att få lite dragning. Gick helt okej måste jag nog säga, fast jag belöna ju med bollen.

Några bilder han jag få ihop på våran sväng innan batteriet inte ville mera. Så nu är det bara ladda så det kan bli massa nya kort i morgon. 

 

 

  

 

Kvälls sol över Torshälla ån.

 

  

Sån här härlig dag har vi haft idag.

 

  

Vinja på bron.

 

  

Ska jag behöva stå så här länge eller.....

 

  

Liten luden larv hitta jag på vägen.

 

  

Vinja och jag har dragkamp efter träningen.

 

 

I morgon så blir det träning på bruks med Ingrid, det är alltid kulToo Happy 1 . Det blir lydnad och uppletande. Får hoppas det blir bra väder så man kan ta lite kort Snappy ser väl kanske inte så hoppfullt ut just nu för nu ösregnar det ute Rainy och jag ska strax ut och rasta Vinja.

 



Hoppas ni får en bra söndag nu så hörs vi i morgon.

Bye, Bye Hello






 
 
Angie, Rex 6 Zäpo

Angie, Rex 6 Zäpo

29 augusti 2010 11:09

Ja, nog var det oförväntat att vi skulle vinna med tanke på att vi båda är helt oerfarna av utställning...men ibland är det bra med galna ide'er :P !!
Vad skoj med alla korten :D ..vart inte ett enda på min kamera :( ..hade ju inte tid med det jue...
Tur att jag får låna några av dig :D
Vi ses sen.. Kramizar !!

http://www.angieorex.se

 
Carina

Carina

29 augusti 2010 16:49

Vad skoj att det gick så bra på utställningen. Visst är det kul när man kan köra lite träning i promenaderna. Blir lite mer spännande för hundarna när de inte vet vad som väntar. Hoppas det har gått bra med träningen idag, kram

http://tysonochganget.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Heratorpets Vinja - 28 december 2015 22:36

Tänkte det kanske var dags för en liten uppdatering igen då   . Var tyvärr ett tag sen sist, men bättre sent än aldrig   .   Dags för lite sammanfattning av vad som hänt:   Börjar med lite bilder från när vi spårade den 22/11   .   ...

Av Heratorpets Vinja - 22 november 2015 20:16

Ja då tänkte jag försöka mig på en uppdatering igen då   . Har inte blivit så mycke bilder med vanliga kameran tyvärr   så ni får stå ut med en del mobil bilder också.   Onsdag 4/11 Promenad 4 km.   .   Tjejerna poserar vid slussen.  ...

Av Heratorpets Vinja - 4 november 2015 23:27

Eftersom jag varit hundvakt åt Bärra och Dunder i nästan 1 vecka så har det också blivit en massa kort. Så det är väl lika bra att blogga lite då   .   Börjar där jag slutade sist så det blir en dag innan grabbarna kom.   Tisdag 27/10 Promena...

Av Heratorpets Vinja - 26 oktober 2015 23:15

Det var tyvärr ett tag sen sist jag bloggade   . Kommer tyvärr inte göra en sammanfattning ända från sist, utan det blir från den 4 oktober då jag tävlade Bozza i appellsök och vi klarade uppflyttningen. Vi fick 267 poäng   . Attans vad underbart   ....

Av Heratorpets Vinja - 11 juni 2015 22:55

Ja då var det kanske dags att försöka få till en blogg igen då.....Attans dålig jag blivit på att blogga    och inte har jag fotat så mycke heller   . Men vi har i alla fall gjort något även om det varit dåligt med fotandet.   Tisdag 12/5 Promena...

Presentation

NYA Hemsidan

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards